Dayana

Geadopteerd: 03-06-2013
AUGUSTUS 2013

We kregen net een update van het baasje van Dayana die nu 2 maanden bij haar nieuwe baasje Koos heel erg gelukkig en blij is! Hallo maatjes in Moskou. Hier een groet van Dayana, Het is ongeveer 2 maanden geleden, dat ik jullie verlaten heb om naar Nederland te emigreren. Daar was voor mij een nieuw baasje gevonden. Nou ik kan jullie zeggen dat het me goed bevalt bij mijn baasje. Ik word 4 keer per dag uitgelaten in het park waar ik heerlijk kan ravotten en zwemmen. Ook de huisvesting is prima. Ik heb mijn eigen hondenbed en het eten is prima. Mijn baasje is erg blij met mij en ik met hem. Nou dit was het dan weer. Het ga jullie allemaal goed en ik hoop dat er voor jullie ook snel een baasje gevonden wordt.

Groetjes Dayana


[shariff]

Vandaag extra aandacht voor Dayana, wij willen zo snel mogelijk een lief baasje voor haar vinden, zij heeft het extra zwaar in het asiel!

Graag willen wij uw voorstellen aan 3 jarige Dayana een klein middelmaatje met een schofthoogte van 48 cm. Dayana heeft het erg zwaar in het asiel en zoekt met spoed iemand die haar uit deze ellende kan halen!!! Ooit is dit meisje een huishond geweest, waarom deze lieverd in het asiel terecht is gekomen weet niemand! Wel weten we als ze 1x per week uit haar hok gehaald word om lekker naar buiten te gaan, ze heel erg geniet van de wandeling en als er tegen haar gepraat wordt. Ze is erg gehoorzaam en loopt goed aan de lijn. Ze is gek op spelen, rennen & zwemmen. Daarnaast is ze erg leergierig en behaagt haar verzorger graag. Wel is dit meisje een tikje jaloers, we hopen dan ook op een toekomstig baasje waar zij de enige hond is! Valt u voor dit lieve koppie neemt u dan contact met ons op! Liever vandaag dan morgen.