Darley

APRIL 2014

Het gaat best goed, de honden lopen zorgeloos rond in onze omgaasde tuin. Kora vindt het erg leuk om naar de kippen en geiten te kijken, Charlie (voorheen Darley) ligt graag rustig maar is wel waaks.
Het is een mooi stel samen. Kora is erg op mensen gericht en heel makkelijk in de omgang, ze wil het graag goed doen, Charlie heeft het iets moeilijker, maar dat heeft gewoon tijd nodig volgens mij.
De meeste foto’s heb ik vandaag gemaakt, behalve die van het (Heerder) strand, dat was afgelopen zondag.

De laatste foto’s zijn Kora en Charlie lekker aan het stoeien! Vrijwilligers: Heel erg bedankt Spasiba voor jullie goede werk!


 

Darley heeft een prachtige roodachtige kleur vacht met een wit voorkantje. Zijn ogen zijn opmerkelijk: alsof hij make up opheeft.

Darley is een fijne, flexibele hond. Waarschijnlijk heeft hij in het verleden een thuis gehad. Hij loopt rustig aan de riem, maar is een beetje bang wanneer je hem begint te aaien. Waarschijnlijk heeft hij een slechte ervaring gehad. Desalniettemin zoekt hij wel contact met mensen.

Deze hond verdient echt een baas die hem begrijpt en hem om al zijn kwaliteiten waardeert. Het is een positieve, kalme, verstandige hond. Darley zal nooit iemand pijn doen, noch honden noch katten. Hij leeft in vrede met hen samen. Zijn toekomstige eigenaar vindt in hem een vriend en kameraad voor het leven.

Nog even over zijn opvallende ogen: men zegt dat de ogen de ziel van elk schepsel weerspiegelen. Zijn ogen zijn oplettend, begrijpend en enigszins bedroefd. Hij kan niets zeggen, maar wanneer Darley je aankijkt, begin je te begrijpen wat hij allemaal heeft overleefd en hoe graag hij geliefd wil zijn.

Wie wordt de gelukkige eigenaar van deze speciale hond?