Daisy 4

MEI 2016

Even een vervolg verhaal over Blekkie. Ze is nu goed opgevoed, springt niet meer op de tafel en deurklinken. Ze pakt ook niets meer van tafel, ze snapt nu denk ik dat dit niet gebruikelijk is in Twente…..;-)

Verder is het een scheet, een hele lieverd en heel aanhankelijk. Waar ik in de tuin bezig ben, ligt Blekkie ook. Als ik een stuk verder ga, schuift zij met me mee. Ze wil heel graag bij ons zijn. We wandelen er wat af met haar en onze Jack Russell (zie foto), ze vind het geweldig. Blekkie krijgt een mooie vacht met de wekelijkse kambeurten. Als ze ligt dan heeft ze haar voorpootjes over elkaar. We zijn erg blij met onze rus-hond en hebben het erg getroffen met haar. .

Groetjes, Elly

OKTOBER 2015

Het gaat heel goed met Blekkie. We hebben haar nu ong. 3 maand en ze is helemaal ingeburgerd. Ze is wel erg vrij, beetje brutaal zelfs: ze pakt dingen van tafel. En van het aanrecht. Zijn we niet gewend met onze vorige hondjes…..

Voordeel is wel dat we nu ’s avonds alles netjes opruimen…….

Ook hebben we haakjes op de deuren moeten plaatsten: madam tikte tegen de deurklink en ging overal rondkijken ’s nachts. Maar wat zijn we gek met haar! Tis een kampioen slijmbal, ze wil overal waar we gaan zitten, in huis of in de tuin, op schoot.

We hebben 1 cursus afgerond met haar: puppycursus (ook al was ze net 1 jaar) ze deed gewoon met de kleintjes mee. Heb een foto meegestuurd van het speelkwartier op cursus……

Ze is erg leergierig en wil graag wat voor je doen.

We hebben gelukkig een grote tuin en het liefst is ze de hele dag buiten. Zondags is het wandeldag, maar liefs 15 tot 20 km loopt madammetje al mee!

Blekkie heeft een lief karakter, we hebben ook nog een Jack Russelltje en daar speelt ze heel lief mee.

Stuur nog wat foto’s mee, jammer genoeg niet erg scherpe maar je ziet wel dat ze het naar haar zin heeft 😉 ’S avonds een beetje bankhangen………

Ik heb ook nog mailcontact met een mevrouw uit Moskou waar Blekkie even in huis is geweest, haar houd ik ook op de hoogte met mails in het Engels en met foto’s. Dankzij haar was Blekkie zindelijk en kon ze al aan de riem lopen.

Nu nog proberen Blekkie een beetje manieren bij te brengen, dit gaat wel lukken.

Dit fantasisch mooie meisje luistert naar de naam Daisy.

Ze is op straat geboren en op een nacht lag ze ergens te kermen om hulp. Ze is toen door een vrijwilliger mee naar huis genomen voor tijdelijke opvang.

Gezondheid: goed – Daisy is gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en ze heeft een dierenpaspoort

Houding naar volwassenen: goed – ze loopt netjes mee aan de riem, maar los rennen vindt ze zo veel leuker…

Houding naar kinderen: Daisy kan prima bij wat oudere kinderen

Houding naar andere honden: super, ze woont nu in de opvang samen met reutjes en teefjes en speelt daar graag en veel mee

Houding naar katten: onbekend, maar gezien haar leeftijd moet ze aan katten kunnen wennen

Woonomgeving: een huis met een tuin zou voor haar ideaal zijn; ze houdt van rennen en spelen

Gezinssamenstelling: Daisy past in elke samenstelling – een gezin met of zonder kinderen / met of zonder honden (en eventueel katten)

Daisy is een leergierige hond waar u geweldig mee kunt trainen. Ze is buiten lekker actief en in het opvanggezin luistert ze goed en is niet opdringerig aanwezig. Ze houdt niet van ratten…. maar ja, wie wel……

Geeft u dit dankbare hondje een plekje in uw hart en uw huis…..

This is lady Daisy (4)
She is a young lady.
She was born in august 2014 from the stray dog.
We found her alone at night. She was screaming for help.
We gave her a chance to become a pet.
Now she lives at the foster place. She shows a very good behaviour with other co-friends (male and female dogs)
She likes to run and doesnt like rats.
She likes to play with dogs. Very positive young lady.
She is good trainable. Has a good soul and opened to the whole world. Very grateful dog. As an every young dog she likes to play and run. She likes to open any new in the world.
She can perfectly fits in any family with kids and dogs. Never fights. Not intrusive. Good on the leash but likes to run free.
She is already sterilized. Vaccinated. Chipped. Has a veterinary passport.
This positive young lady is looking for a family!