Chocolate

MEI 2019

Tot ons groot verdriet hebben wij enkele weken geleden onze allerliefste Tjokkie in moeten laten slapen! Ze werd plotseling heel ziek, bleek een galsteen te hebben, gal lekte in haar buikje, haar milt was opgezet en ontstoken!! Zo verdrietig!! Het gemis is groot!! Stil leeg huis! Wat een super hond was ze! Zo blij met haar leven bij ons.En wij met haar!! Helaas veel te kort!!

AUGUSTUS 2016

Het gaat super goed met Chocolate!! Zo lief en makkelijk! Echt bijzonder!! Het liefst is ze op strand, lekker met andere hondjes spelen of de meeuwen opjagen!!! Alleen de avonden wordt ze een beetje onzeker wil het liefst niet meer naar buiten voor een plasje. En ze is wagenziek. Ik ben nog maar één keer met de auto geweest, doe eigenlijk alles met de tram en dat is totaal geen probleem voor haar. Verder is het een super hond!!!

Chocolate is een prachtige, goedaardige en positieve hond van ongeveer 4 jaar. Ze heeft niet alleen een schattig snoetje, maar is ook teder en vriendelijk. Ze gaat gemakkelijk om met mensen. Ze kan wel een beetje terughoudend zijn bij vreemden maar maakt contact als ze merkt dat er geen gevaar is. Chocolate staat altijd klaar als ze geroepen wordt.

Gezondheid: Goed – Chocolate is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: Ze loopt goed mee aan de lijn, luistert goed en begrijpt veel. Ze kan je intens aankijken en dan op je schoot klimmen voor een ‘kus’.

Houding tov kinderen: Is vriendelijk naar kinderen toe.

Houding tov andere honden: Ze communiceert goed met andere dieren, ze veroorzaakt geen conflicten.

Houding tov katten: Onbekend. Bij serieuze belangstelling kan dit, indien en voor zover mogelijk, nader worden uitgezocht.

Voorkeur woonomgeving: Geen voorkeur.

Voorkeur adoptanten: Past bij elke gezinssamenstelling

De adoptiebijdrage voor Chocolate is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle op de luchthaven.

Chocolate – date of birth in 2011, sterilized, vaccinated, healthy. At withers 48 cm. It weighs 16 kg. Chocolate is very beautiful dog – chocolate color with a white breast. She is not only very beautiful, but also very kind and affectionate dog. It easily behaves with people. but can, of course, a little scared of a stranger, and if there is no threat – she quickly go to the contact. Good walks on a leash, listen well and understands everything. Sweet, kind and very positive dog. Her cute attractive muzzle is always there you are, only call her. Will look at you with her eyes-buttons and climb to kiss 🙂 She communicates well with all the animals. Never conflicts. She will find contact with children and probably cats. she can live in the apartment or in a private home. Reaction on riding in a car, unfortunately, unknown.