Chernish

FEBRUARI 2019

Je gaf ons je vertrouwen en al je liefde, elke dag liet je ons weten hoe blij je met ons was. Je leerde ons te genieten van wat je wel hebt in plaats van te treuren om wat je niet hebt. Wij zijn intens dankbaar dat we jou in ons gezin mochten hebben, lieve Chernish rust zacht ❤️

DECEMBER 2016

Toch enigszins prettig bericht van dokter Bob Carrière, Chernish heeft geen pijn!! (Aller belangrijkste) maar is erg stijf. Hij heeft met zijn artrose, breuken en ontstekingen erg last van de kou. Hij heeft geen pijn omdat hij structureel medicatie heeft hiervoor en je kunt ook aan zijn gedrag aflezen dat hij geen pijn heeft. Hij is blij, wil mee uit en eet goed. Hij heeft geen koorts en trekt zich niet terug (dit gedrag kennen wij ook wanneer een infectie intreedt) Op dit moment kiest hij ervoor op drie poten te lopen want dat gaat hem beter af nu. Chernish is invalide en zo mag hij zich gerust gedragen. Wat hij allemaal heeft daar is geen pilletje meer voor, het is hard gezegd gewoon stuk en niet meer te repareren, we moeten de winter doorkomen. (Oudjes overwinteren ook niet voor niets graag in Spanje)
Advies, lekker warm bij de kachel houden, alleen naar buiten om behoefte te doen. Lekkere warme kleedjes en gewoon lekker zichzelf laten zijn.

Oké dan gaan we daarvoor, alles voor Chernish ♥

Hoi mijn naam is Chernish. Ja ik heb altijd een thuis gehad, maar dit is geëindigd in een heel droevig verhaal. Mijn baasje gooide me, op een gewone dag zonder dat ik iets stouts deed, zomaar uit het raam.

Hierdoor is dus mijn rechter achterpoot gebroken, jeetje wat deed dat vreselijk pijn. En nog, want er is niks aan gedaan, het is nog steeds gebroken. Maar toch wil ik graag hond zijn, rennen en spelen met mijn vrienden, ondanks de pijn doe ik dit ook gewoon. Niks houd me tegen om gelukkig te zijn, al heb ik later dan wel vreselijke pijn in mijn poot, denk dat het mijn knie is, die gebroken is. Waar ik zo gek op ben is zwemmen, dit is ook heel goed voor mijn poot.

Ik denk dat er een foutje is gemaakt en dat ik eigenlijk als zeehond geboren moest worden, maar ik werd een gewone hond, helaas. Andere honden vind ik dus heel leuk, speel er graag mee en maak geen ruzie. Mensen vind ik ook heel lief, ook kinderen, je kunt zo lekker met ze dollen.

Chernish