Bella 4

OKTOBER 2016

Het is vandaag 2 weken geleden dat ik Reeva (Bella4) van Schiphol haalde. Sindsdien doet ze enorm haar best zich aan te passen en wat is dat toch ontzettend veel werk voor haar. Soms kan ze een beetje paniekerig worden, maar ze heeft al wel vertrouwen in mij gekregen. Ik ben heel trots op haar en bewonder haar moed. Ik denk dat het een heel slim hondje is, we gaan samen vast en zeker nog mooie avonturen tegemoet. En rennen dat ze kan…! In een afgesloten stuk park kan ze haar hart ophalen. Heerlijk om te zien. En daar krijg je dorst van. Maar moe? Nee hoor, helemaal niet moe.

7 OKTOBER 2016

Bella4Bella4Wat een geweldige dag vandaag. Wat een prachtige honden. Ik vind mijn hond zo leuk, leuker nog dan op internet. Bella4, nu Reeva, moest in de auto getild worden, maar eenmaal aan het rijden ging ze lekker slapen op de achterbank. Thuis is ze nog iets gespannen, maar heeft al wel lekker gegeten. Buiten vond ze het leuk, schrok wel heel even van b.v. een langsrijdende auto of brommer, maar herstelde dan snel. Met andere honden ging het prima. Eerst even de hond uit de boom kijken, dan uitdagen in de speelhouding en dan spelen maar. Jammer hè, Reeva, dat je aan de lijn moest blijven. De mensen, die haar vandaag hebben gezien vonden haar een schatje. Hier ligt ze uitgeteld van de wandeling aan mijn voeten.

Mooie en lieflijke Bella is van nature een redelijk rustige hond, met een zachtaardig en openhartig karakter. Elke dag in het asiel is een enorme zonde van dit nog zo jonge en tedere meisje. Ze is vooral dol op wandelen en het ontdekken alles wat nieuw voor haar is. Bella is graag in het gezelschap van mensen. Ze luistert aandachtig en is niet opdringerig. Ze kan als tweede hond in het gezin, maar het liefst is ze de enige hond zodat ze alle liefde en aandacht van het baasje krijgt.

Bella werd afgelopen winter (2016) gevonden in een dorp vlakbij Moskou, aan haar goede gedrag leiden we af dat ze ooit een huishond moet zijn geweest.
Houding tov volwassenen: Goed. Ze maakt niks kapot en heeft ook geen andere slechte gewoontes. Aan de lijn meelopen is geen probleem, autorijden ook niet.

Houding tov kinderen: Kan met kinderen ouder dan 10 jaar.

Houding tov andere honden: Goed.

Houding tov katten: Onbekend.

Kan goed alleen zijn: Goed.

Gezondheid: Bella is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Voorkeur woonomgeving: Geen voorkeur.

Voorkeur adoptanten: Geen voorkeur.

Huidige verblijfplaats: asiel Moskou

De adoptiebijdrage voor Bella is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

Let me introduce you beauty Bella
Bella is a young female dog
We think that he is under 8 months old (for june 2016)
Bella is vaccinated by her age, chipped, neutered, has a vet passport.
Bella is a tender and kind dog
She is very opened to people
Not intrusive. Perfectly on the leash.
Bella likes to stay in a company of people
Adores walkings and discover everything new
She has no bad habits
She doesnt spoil anything on her aviary
She listens you very well. Ready to hear every your word.
Bella is a very good dog for a family
Enought quiet. Tender. She is able to stay in a family with kids.
Bella rides in a car perfectly.
Her behaviour with cats is unknown but we think that she perfectly fits in a family with other cats and dogs. She is able to become a second dog in a family.
But we would her to be the one in a family. Bella is extremly tender.
Bella was found in the village near Moscow this winter (2016)
Probably she was a domestic pet because because she is well behaved.
Adopt Bella!
Give her the best Family ever!

Bella is a very compact dog
Only 45 cm hight