Barta

Geadopteerd: 26-05-2012

Op 26/05/2012 bent u de gelukkige eigenaar geworden van  Barta. Misschien heet Barta nu wel heel anders?
Wij werken heel kleinschalig, en alle vrijwilligers in Moskou zijn zeer betrokken bij de honden en katten die zij naar Nederland sturen.
We zouden het erg fijn vinden om even van u te horen hoe het gaat, zodat wij weten dat we hier goed aan hebben gedaan. Daar doen we het namelijk voor!
Het hoeft echt geen boekwerk te zijn, een of twee regels is voldoende. Een foto van Barta in zijn nieuwe thuis zouden we ook heel erg waarderen.

Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen gelukkig met elkaar is, maar als er problemen zijn, dan horen we dat (toch) ook graag. Misschien kunnen we helpen, en we staan altijd open voor verbetering.

Zoals u misschien weet, vinden wij het ook leuk om informatie over de geplaatste gelukkige dieren op onze site te plaatsen, maar als u dat liever niet wilt, dan doen we dat niet. We willen vooral graag de bevestiging dat onze dieren goed onder dak zijn.

Al is het maar een regeltje, zou u alstublieft op ‘reply’ kunnen drukken en ons een berichtje sturen hoe het gaat?

Wij hopen op uw begrip en op uw antwoord!

Dit is Barta. Ze verblijft in het gemeenteasiel van Moskou. Het leven is daar keihard. Barta heeft een lief, rustig karakter.

Ze is intelligent en leert snel. Barta is bang, bang van de andere honden en vooral van haar verzorgers van het gemeenteasiel die ruw met de honden omgaan. Ze vreest ze. Voor ons, de vrijwilligers is zij een engel. Zo noemen wij haar ook. Het is een vurige wens van ons om Barta zo snel mogelijke uit het gemeenteasiel te halen en te plaatsen. Vanwege haar angst is het beter als ze niet bij te kleine kinderen geplaatst wordt. Misschien later als ze haar vrijheid heeft en leert dat er mensen zijn die wel te vertrouwen zijn. Ze kan verder overal geplaatst worden. Zelfs onervaren eigenaren zullen geen problemen met haar hebben. Barta is twee jaar en heeft een schofthoogte van 45 centimeter. Ze is zo vreselijk lief. Wie helpt Barta aan een warm thuis. Ze verdient het!!!