Awgust

MAART 2018

Het was wel erg duidelijk dat Awgust een eigen mand wilde hebben.
Gelukkig een bijpassend XL exemplaar gevonden. Hij is er erg blij mee ??

FEBRUARI 2018

Awgust is nu bijna een week bij ons. We hebben nog geen moment spijt gehad. Het is zo’n lieve hond en als je niks over zijn achtergrond weet, kun je denken dat hij heel goed opgevoed is. Hij trekt niet aan de lijn, wacht als we dat zeggen, luistert naar nee en is niet agressief naar andere honden.
Vandaag hebben we een autorit van 2,5 uur gemaakt, enkele reis. Hij heeft niet gezeurd in de auto en was blij met de plaspauze onderweg. Op visite gedraagt hij zich ook keurig. Alleen zijn lukt nog niet maar dat komt ook wel. Het was een enerverende week, vol spannende ontdekkingen aan beide kanten ??


 

Awgust’s moeder, genaamd Night, was een straathond. Er werd op haar toegezien door vriendelijke mensen die bezorgd om haar waren. De kans is nl. aanzienlijk dat een straathond vergiftigd wordt. Een vrouw die zich haar lot aantrok heeft Night in huis genomen. Ze bleek zwanger te zijn en Night (Nochka in het Russische) kreeg drie puppies. Een van hen was Awgust. De andere twee pups en moeder zijn in Rusland geadopteerd. Awgust leeft nog steeds bij de oudere dame, samen met vele andere honden en katten. De dame heeft moeite om dit financieel allemaal te bolwerken. Ze wil voor Awgust een goed thuis vinden.

Houding tov volwassenen: Awgust is in een woord geweldig. Hij is onopvallend, zo rustig en kalm. Vriendelijk naar iedereen, houdt van iedereen, vooral mannen. Hij is heel zachtaardig. Aan de lijn loopt hij heel netjes naast je. Awgust is heel intelligent. Hij kent wat commando’s: ‘hier, ‘op je plek’, ‘naar huis, en ‘lopen’. Dit alles uiteraard in het Russisch.

Houding tov kinderen: Awgust is naar alle kinderen heel rustig en vriendelijk

Houding tov andere honden: Naar onbekende honden is hij een beetje behoedzaam maar na een nadere kennismaking zeer vriendelijk.

Houding tov katten: goed. Hij woont samen met veel katten

Kan alleen zijn: goed. Maakt niets stuk, is zindelijk, blaft niet en huilt niet.

Gezondheid: In April 2016 heeft Awgust een operatie ondergaan om poliepen uit zijn endeldarm te verwijderen. Hij is weer helemaal in orde en heeft geen gezondheidsproblemen. Awgust is gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur. Gezelschap van een andere hond is wenselijk. Awgust is opgegroeid met andere honden en leeft samen met andere honden.

De adoptiebijdrage voor Awgust is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gecastreerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

This beautiful young dog named Awgust (August in English)
Date of birth 31 august 2013 year
Awgust is a metis, has a powerful thorax.
Weight is approximately 27 kg,
size at the withers 60cm,
neck circumference 50cm, chest girth 85 cm.
Clinically healthy. Chipped. Vaccinated. Castrated.

In April 2016 Awgust was performed an operation to remove polyps from the rectum. Now he is completely healthy. No worries about his health since that time.

The story of the dog: His mother named dog Night lived on the street, was a stray dog, and she was guarded by kind people, but there were also those who were prevented by the dog. She could be poisoned and once one not indifferent woman took the dog to her home. Unfortunately it was too late and Nochka gave a birth to three puppies . One of these puppies was Awgust. The brother Ford, sister Irena and their mother Nochka found their home’s in Russia, but Awgust was out of luck and he still lives with an elderly woman who still has a lot of dogs and cats. Women are very difficult to maintain So many animals and really want to find Awgust thebest house!

The character of Augustus is amazing, unobtrusive, calm, friendly with everyone, loves everyone-especially men, never showed aggression to anyone.

Nutrition – he eats everything, natural products and dry food, loves dog delicacies.

Attitude towards children is absolutely calm and friendly, as to all.

To unfamiliar dogs is wary, but after a closer acquaintance is very friendly

Attitude to females – is friendly

Attitude to cats – good. The foster cares cats.

On a leash walks very calmly, near your legs, intelligent.

He knows some commands, “to me, to the place, home, to walk” (In Russian of course)

In the car rides quietly

Can stay alone at home, do not spoil anything, do not bark, do not howl

Toilet is only on the street, walks often because he lives in his house

Towards toys is not indifferent. The dog is already grown up.

Awgust is suitable for any family, but it is better that the family had another dog, because Awgust grew up and lives with other dogs.

Can live in an apartment, in his house, on a farm.