Asya 2

NOVEMBER 2016

Wat ziet ze er goed uit 🙂 !!! Ga zo door Bambi.

Asya2, een lichtgewicht, zacht, waaks, lief, supersociaal herderinnetje. Ze is een sociaal wonder. Ze plukt de dag en kijkt niet terug naar haar slechte verleden.

Asya2 is niet alleen heel zacht van buiten (ze heeft een heerlijke, zijdezachte vacht), maar ook van binnen. Ze is nergens bang voor en dat is meteen een klein nadeel; ze lijkt geen gevaar te kennen en haar drang naar avontuur zorgt ervoor dat ze continue alert is tijdens de wandeling. Zeg nu zelf: een weg rennend konijn is gewoon niet te weerstaan en op dat moment is Asya tijdelijk “Russisch doof”.

Gezondheid: Asya2 is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: Ze wil met iedereen vrienden worden, (ook onbekende) mannen, vrouwen, kinderen. Asya is dol op aandacht en knuffelen, het liefst de hele dag. Ze komt graag bij je liggen, een echte kroelkip. Ze reageert snel op aanwijzingen en correcties, zeker als er wat lekkers tegenover staat. Ze loopt goed aan de riem, tenzij ze een hond ziet waar ze erg graag naar toe wil, dan wil ze nog wel eens trekken. Maar ze laat zich goed corrigeren. Op cursus heeft ze nog niet gezeten en wij raden een basiscursus van 10 lessen aan.

Houding tov kinderen: Asya heeft in Moskou niet leren spelen, dit gebeurt natuurlijk niet in het asiel. De afgelopen maanden in Nederland heeft ze geleerd dat spelen (met botjes e.d.) leuk is. Ze snapt alleen nog niet altijd wat “zachtjes aan” doen is. Daarom raden wij heel kleine kinderen niet aan.

Houding tov andere honden: Andere honden gaat ze kwispelend op af. Zelfs de bullebak van het park laat zich door haar paaien. Momenteel woont ze samen met een Canadese herder en dit gaat perfect; ze kan ook prima als tweede hond geplaatst worden.

Houding tov katten: Aangezien het huidige gezin geen katten heeft, weten wij niet hoe ze op katten in een gezin reageert. Dit zal binnenkort getest worden!

Kan goed alleen zijn: goed – Het merendeel van de tijd vertoeft Bambi binnen, is bekend met de bench en aan het buitenhok (ze waakt dus blaft als ze iets hoort). Los in de woonkamer zal ze niks slopen, ze blijft overal van af. Ze is super zindelijk, nooit een ongelukje.

Voorkeur woonomgeving: Een goed omheinde tuin; ze springt niet over het hek.

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur. Asya past door haar vriendelijke karakter in vrijwel ieder gezin.

Huidige verblijfplaats: Asya woont sinds de zomer van 2015 in Eindhoven. Ze is het leven in Nederland inmiddels goed gewend. Ook het vuurwerk met Oudjaarsnacht heeft ze goed overleefd.

This dog named Asya (2)
Asya is an amazing dog, but life has treated her very harshly, denying her a roof over her head and master of care.
She is an intelligent, flexible, playful, affectionate with people and ready to give them a soul.
There are dog – “things-in-themselves” self-sufficient and independent.
Asya – is quite another. A man for her – that’s all she needs.
For the opportunity to sit quietly at your feet, happiness freeze under your arm Asya give up any goodies from any game.
Please check out her anguished eyes!
She is now only hope for your mercy.
Asya is a dog, a little smaller than the average size.
The thin-voiced, a kind of goat-fidget, very friendly and affectionate.
Playful, lively, and while not quite scandalous – Asya is the perfect playmates for your child or pet.
It can take the house safely – Asya handled by all the parasites, vaccinated and has all analyzes. Doggie Asya is an intelligent, flexible, and trying hard to please, hoping that you stop your choice on her!

Asya was born in January 2012,
height 50 cm
Weight-18kg
mongrel
sterilized, healthy.
related to adult-excellent
children-excellent
perfect with any typed of dogs
can stay with cats
whether to stay at home alone, unknown
But we think that she can get used very quickly.
Good in a car.

Asya is extremlyy need a home
She lives at the privater shelter now that is planing to get closed very soon.
We cross our fungers here for her luck!
Give her a chance!