Alyona

Alyona is geadopteerd

We zijn ontzettend benieuwd om te zien (en te lezen!) hoe goed uw hond is terecht gekomen. Stuurt u gerust uw verhaal en/of foto’s naar mymartin@mymartin.eu

We zien uw nieuwe verhaal graag tegemoet.

Alyona, roepnaam Lola, is een jong en energiek meisje buiten. Tijdens wandelingen is ze heel alert, wil alles wel zien en onderzoeken. Ze houdt haar baas en stukjes worst wel in de gaten, maar is toch ook gauw afgeleid door alles om haar heen. Een cursusje samen met de baas zou zij geweldig vinden. Een leuk voordeel is dat ze enorm trainbaar is. Ze heeft al heel wat commando’s geleerd zoals Zit, Volg, Wacht, Nee, Blijf én de bal apporteren. Een hechte relatie opbouwen, is wat ze zo graag als echte herderin wil.

Haar karaktertje is ontzettend lief, zachtaardig, vertederend, én heel goed te corrigeren met een simpele Nee. Ze is een echte speelvogel, daagt de honden in de roedel graag uit om met haar te rennen en te spelen. Ze is tot op heden weinig waaks, blaft zelden. Ze laat die kant van de zaak voornamelijk over aan haar roedelleden.

Ze is benchgetraind, maar ligt eigenlijk, na de beginperiode hier, altijd op onze bank.?
Poezen is totaal geen probleem, in Rusland en in Nederland heeft ze altijd met poezen geleefd.

Kortom, Lola zoekt een mandje waarin ze allereerst veel liefde krijgt en elke dag een actieve buitenwandeling waarover ze ’s avonds in haar mand heerlijk kan mijmeren…..

Lola is veel in één: The Sweet, The Special, The Droopy