Agat

FEBRUARI 2018

Agat is now called Argos – after the Greek mythologies – meaning loyal – (Argos waited 20 years for his master to return). He is loved so dearly. He has claimed the coach and they let him. He is going for long walks on the beach and friendly to every person or dog he meets. It was indeed a pleasure to meet him and his lady again. We could not wish for a better home for this beautiful soul.

Argos (Agat)

December 2017

November 2017

2016

“Eyecatcher” en perfect wandelmaatje…..

Agat, een ranke, intelligente, rustige herdermix (reu) met prachtige hazelbruine ogen. Ogen die zeer oplettend de wereld inkijken. Ook een gevoelige hond, die vraagt om een zachte hand.

Naar onbekenden is Agat wat afwachtend. Hij heeft een lichte voorkeur voor vrouwen, een bekende asielerfenis daar de meeste vrijwilligers vrouwen zijn. Echter voer en het pakken van zijn wandeltuig zijn voor hem onweerstaanbaar. Dan staat hij vooraan voor het snoepje of het aanlijnen. Tijdens het wandelen loopt Agat met een slappe lijn ontspannen mee, zijn staart fier in de lucht.

Agat communiceert prima met honden, katten én het baasje. Hij mengt zich niet in opstootjes tussen andere honden, maar blijft zijn kalme zelf, voortdurend op zijn baasje gericht. Hij is sociaal naar andere honden, maar het meeste plezier zal hij beleven aan dingen ondernemen met zijn baasje, of gewoon in diens aanwezigheid zijn.

Deze keurige gentleman is nog maar net in Nederland, maar al helemaal klaar om in te trekken in zijn forever home. Het enige wat ontbreekt bent u! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.