Zij gingen over de regenboogbrug…

Honden die de Regenboog brug over gaan
Vullen ons hart met tranen
Zij gaan waar wij mensen niet kunnen komen
Honden die de Regenboog brug over gaan
En alleen maar op zoek waren naar liefde
Zullen daar eindelijk rust krijgen
Honden die de Regenboog brug over gaan
Sluiten voor het laatst hun ogen
Zij gaan waar wij mensen niet kunnen komen
Dit is hun eigen paradijs
Regenboogbrug
Zij gingen over de Regenboog brug………

Er is een speciaal plekje naar de hemel……. De Regenboog brug. Als een dier sterft, ook als het tijdens zijn of haar leven zo geliefd is geweest, gaat het over de Regenboog brug. Daar zullen ze kunnen rennen en spelen met elkaar en er zal altijd voldoende voedsel en water zijn en zullen ze zich altijd kunnen koesteren aan de warmte van de zon.

Hier zullen alle zieke en oude dieren weer veranderen in jonge, energieke wezens; al hun oude wonden en kwalen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon en ze zullen weer alle krachten terug krijgen. De dieren zijn blij en vrolijk in dit paradijs – de keerzijde is dat sommige te vroeg heen gingen en ze iemand achterlieten die zo veel van hen hield.

Vergeef ons arme, lieve Sema, Pasha en Butch. Vergeef ons voor al het leed dat jullie is aangedaan. Jullie leven bestond helaas uit onverschilligheid en vernedering. Jullie zijn nu in een andere wereld maar zullen voor altijd in ons hart zijn met julie grote, trieste ogen die alleen maar liefde uitstraalden. Niets kan jullie terug brengen maar het idee dat jullie nu in een betere wereld zijn verzacht de pijn.

Vera=^-^=MyMartin