Yaga

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 15-10-2022
Naam: Yaga
Geslacht: Reu
Geboortejaar: 2022
Gecastreerd: ja
Gezondheid: goed
NOVEMBER 2022

Op aanraden van een vriendin ben ik gaan kijken voor een fijne gezinshond bij MyMartin. Omdat het onze eerste hond is en wij nogal een chaotisch gezin zijn, was het best een zoektocht. Gelukkig werd ik enorm goed geholpen. Ik zocht een wat ouder, groter teefje. Dus uiteindelijk vielen we voor een jong, klein reutje! Maar Yaga is het helemaal (en hij groeit nog!), wat een lieverd en wat een open en blij karakter heeft hij. Ontzettend dapper en onderzoekend (en ja af en toe ook schrikken want oh vallende blaadjes zijn echt eng!) Het liefst ligt Yaga de hele dag dicht bij ons, op schoot, op je voeten, op de stoel, overal. Maar hij slaapt ook al de hele nacht zonder gedoe in zijn puppy-ren, is al helemaal zindelijk en geeft goed aan wanneer ie nodig moet. De kat (en het kattenvoer) vindt ie ook erg interessant, maar de kat vindt hem nog niet zo aardig. Dat heeft ie gemerkt aan zijn neus toen die te dicht bij kwam 😉 Hij vindt het heerlijk buiten en is ook veel in de tuin aan het chillen, zeker als wij daar bezig zijn. Straks mag ie lekker mee naar het strand en de duinen en zich helemaal uitleven! Op de puppycursus doet hij goed zijn best en durfde gelijk al over de loopplank (trotse hondenmoeder). En buiten dit alles is hij ook gewoon ontzettend knap om te zien, met al die oor-floef! Hij is een kadootje :).

Een pareltje werd gevonden in Kaliningrad. Gelukkig werd hij ontdekt en meegenomen achter de beschermende muren van het asiel. Prachtige Yaga. Een kleine jongen van vier maandjes jong.  

Wat zoeken wij voor Yaga? Wij gunnen hem een mooie afgesloten tuin, iemand met ervaring met honden of een groot enthousiasme om samen met Yaga hondenlessen te gaan volgen. MyMartin ziet graag dat Yaga een goed gesocialiseerde rushond gaat worden. Het laatste wat wij willen is dat Yaga over enkele maanden in aanmerking komt voor een herplaatsing, omdat de opvoeding achterwege is gebleven.

Voor MyMartin is het heel belangrijk dat de opvoeding serieus wordt opgepakt. Een leuk intensief project!