Umchik

MEI 2020

In 2014 kwam onze lieve Umchik bij ons. Na het overlijden van onze kat Sammy (na 16 jaar) waren we toe aan een nieuw vriendje in huis. Umchik was 3 jaar oud toen hij bij ons kwam. Helaas is hij een paar weken geleden erg ziek geworden. De nieren bleken niet goed. Eén nier was al verschrompeld. De andere hebben ze na 8 dagen aan het infuus weer op goede waarde gekregen. Nu zijn we 4 weken verder en het gaat niet goed. We gaan vandaag afscheid nemen van ons vriendje. Wij en de kids zijn er erg verdrietig van. We hadden hem langer bij ons willen houden. Wel blij dat we hem uit zijn lijden kunnen verlossen.
Bedankt dat jullie Ummie in ons leven hebben gebracht.

JULI 2014

UmchikLieve mensen van My Martin… nog even een laatste bericht van ons. Umchik heeft helemaal zijn plekje gevonden. We genieten elke dag van hem en de kinderen zijn helemaal verliefd. Hij is nu een stuk voller dan toen hij aankwam. Het is een speelse kat, die zelf bepaald wanneer er geaaid wordt. ’s Nachts komt hij altijd bij ons liggen. Umchik’s favo plekje is op het aanrecht (op het zijstuk,waar niet gekookt wordt). We kunnen geen vlees laten staan…ook vuiliszakken moeten snel weg. Stofzuiger en de vuilnis wagen is hij heel erg bang voor. Je mag niet aan zijn buik zitten…maar wel onder zijn kin…we kennen hem nu wel aardig. Op de camping jaagt hij op muizen. Ik wens iedereen heel veel geluk met hun nieuwe huisvriendjes… en alle vrijwilligers een hele grote pluim.

APRIL 2014

UmchikUmchik the king!  Hij speelt de hele dag met speelmuisjes en loopt ermee weg alsof hij zijn prooi binnen heeft.

Deze kater heet Umchik (betekent ´wijs´)

Umchik is een slimme, lieve kat. Ooit was hij een echte huiskat, maar zijn eigenaren hebben hem zonder uitleg en pardon op straat gezet. Umchik heeft een heel goed karakter. Het is een communicatieve kat die graag bij mensen is, heel intelligent en een echte heer. Hij gedraagt zich goed naar zowel katten als honden. Hij is totaal niet agressief. Hij kan de beste vriend voor het hele gezin worden. Hij houdt van ´zingen´ en je in je ogen kijken. Hij luistert graag wanneer je tegen hem praat en probeert te antwoorden met «murrrrr- murrrrr». Wij zoeken het allerbeste gezin voor hem. Umchik is een heel zachtaardige kater.