Sherry

SEPTEMBER 2018


AUGUSTUS 2016

Met Sherry gaat het gewoon goed, ze heeft hier een prinsessenleven en heeft een vriendje waar ze mee speelt. Loopt goed op haar 3-poten en ze heeft hier in de buurt en op het schoolplein veel aandacht wat ze niet fijn vind of liever kijkt even de kat uit de boom.

Ondanks haar 3-poten kan ze goed rennen en goed mee lopen. Soms is ze ook heerlijk eigenwijs en ook slim, ze geniet hier met volle teugen met haar vriendjes.

APRIL 2014

SherryHet gaat steeds beter met Sherry. Ze voelt zich steeds veiliger in de roedel maar verliest Monica geen moment uit het oog. Lopen doet ze heel goed op haar drie pootjes. Deze prachtige foto stuurde ze om te laten zien dat het haar goed gaat.

 


 

Deze meid trekt meteen je aandacht. Je kan gewoon niet om deze ranke, slimme, uiterst lieve hond heen! Ze is energiek en vrolijk en tegelijk ook gevoelig. Sherry houdt van lange wandelingen maken en met andere honden spelen. Ze loopt goed aan de lijn. Hoewel de vrijheid zo aanlokkelijk is blijft ze rustig naast je lopen. Deze lieve meid is aanhankelijk, sociaal, soms grappig, soms verlegen en ze houdt van het leven. Ze heeft een zachte vacht en het schattige , roze neusje van een puppy. Met haar mooie, grappige snoet laat ze niemand onberoerd.

Sherry is een hele liefdevolle hond en ze is klaar om een trouw maatje te zijn. Sherry kwam samen met haar zus in 2011 naar het asiel toen ze pas 6 maanden oud waren. Laat Sherry in je huis en hart en je zal er geen spijt van krijgen. Een meer dankbare en trouwe hond kan je niet treffen.