Santa 3

Naam: Santa 3
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 2020
Schofthoogte: 58 cm
Gewicht: 25 kg
Ras: kruising herder
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: niet bij kinderen
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: nog wat onwennig

Eens een herder, altijd een herder!

Voor de ervaren hondenliefhebber is hier Santa-3. Na reeds enkele maanden op haar gemak te kunnen wennen in NL/BE, gaan we nu op zoek naar het meest geschikte baasje voor Santa-3. Een ontzettend mooie hond met iets rose neus, opgegroeid tussen katten en honden, echter wel binnen de muren van een asiel te Kaliningrad.

België:
Santa-3 is in opvang bij een verantwoordelijk foster gezin van MyMartin. Ze houdt van haar mens. In de ochtend komt ze je wakker maken met een natte dikke Santa kus. Santa kan een aantal uurtjes goed alleen blijven, ze woont bij twee rustige teefjes. Ze loopt vrij rond in huis. Slopen doet ze niet.

In de auto is ze een beetje onwennig, daar heeft ze nog niet veel ervaring mee. Wij zijn nu gestart met korte ritjes waarbij we snel parkeren en heerlijk gaan wandelen. Braaf aan de lijn. Langslopende onbekende honden, auto’s, fietsers passeert ze zonder problemen.

Sociaal met katten (mee opgegroeid in het asiel en ook aanwezig bij het huidige gezin). Mee naar het weiland, tussen de paarden rondlopen: ook geen probleem.

Santa is niet de ideale gezinshond én tegelijkertijd ook weer wel.  Fans van een herdershond snappen wat wij hiermee bedoelen. Loyaal aan de baas in huis, afwachtend naar vreemden waarbij ze waaks kan reageren. Vaker is zij een sociale allemansvriend, maar zij heeft haar voorkeur.

Daar Santa is opgegroeid in een asiel, heeft Santa-3 haar socialisatie met (kleinere) kinderen moeten missen. Mede om die reden wordt Santa niet geplaatst bij kinderen. Ook bij het tijdelijk opvanggezin komen er geen kleinere kinderen over de vloer.

Voor Santa zoeken we:
● Ervaren hondenbaas die voldoende tijd heeft 
● Geen kinderen 
● Een huis met omheinde tuin 
● Een rustige stabiele omgeving zonder al te veel bezoek

Bent u de persoon die met haar aan de slag wil gaan? Santa is misschien wel uw droomhond die uw hart steelt! 

Santa is te bezoeken grensstreek Maastricht/België. U bent van harte welkom. Meer weten? Stuur zeker een bericht en de foster van Santa zal graag (vrijblijvend) contact met u opnemen en/of samen met u een kennismaking inplannen.

De adoptiebijdrage voor Santa bedraagt € 395,00. Dit is inclusief de reis van Kaliningrad naar België. Uiteraard is zij gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd. Santa heeft een EU-paspoort en is volledig op orde met haar vaccinaties.