Rita

JULI 2022

Onze Roes is niet meer. Gisterochtend vredig en rustig ingeslapen. Negen jaar is ze bij ons geweest en was de liefste en rustigste hond ooit. Ze had wel een rugzakje maar was heel gemakkelijk in de omgang met mensen en andere honden.

JUNI 2014
Deze lieve foto’s wilde ik even met jullie delen! Roes ligt lekker buiten te genieten van het zonnetje.

APRIL 2014
Mijn lieverdje, Roes! Bij ons gekomen als Rita. We hebben haar nu 2 weekjes en ze is geweldig! We zijn zo blij met haar! Mijn ouders en ik wonen met een andere (oude) hond en kat in een dorpje aan de Maas, in een oude boerderij met een lekkere tuin. Ik zit zelf op kamers, dus ik ben er 3 a 4 dagen per week niet. Oorspronkelijk gingen we alleen kijken, omdat een hond nemen niet zomaar een beslissing is die je eventjes tussendoor neemt. Eenmaal kennis gemaakt te hebben met Roes waren wij alle drie zo verliefd op haar dat we besloten dat ik haar de volgende dag meteen kwam halen. Omdat ik in mijn eentje haar kwam halen, was ze in het begin heel erg aan mij gehecht, maar inmiddels vindt ze ons allemaal even leuk! Het gaat heel goed samen met de andere hond en kat. Ze is zo’n lekker rustige, gemakkelijke hond! Ze gaat mee met mijn vader naar zijn werk (Rondvaartbedrijf) en vind dat ook helemaal prima. Heel cool zit ze aan boord alsof ze dat al jaren doet. Ze is ontzettend vrolijk, vindt wandelen en snuffelen inderdaad heerlijk en is gek op spelen. Luisteren doet ze nog steeds totaal niet, maar dat komt wel haha. De eerste nacht ging meteen super, ze hoeft (en durft) niet in een bench, maar slaapt rustig de hele nacht door zonder iets stuk te maken in huis. Dus dat ze niet in de bench durft is ook geen probleem. In de auto meegaan vindt ze heerlijk, omdat ze inmiddels doorheeft dat er dan wat leuks gaat gebeuren. (Wandelen, varen etc.) Ook alleen blijven is geen probleem. We zijn nooit lang weg en ze mag veel mee, maar ze was van de week anderhalf uur alleen in de tuin met de andere hond en dat ging prima. Geen kuilen of gesloopte tuinmeubels haha. Kortom: wij zijn helemaal gelukkig met ons nieuwe gezinslid! Ze is echt een schatje en we zouden haar voor geen goud meer kwijt willen!
Rita is in juni 2013 gevonden op straat. Waarschijnlijk heeft zij even in een huis gewoond. Zij houdt erg van mensen, honden en katten. Zij doet het erg goed met kinderen, wat misschien komt doordat zij nog een puppy is en veel wil spelen.

Rita is een gezonde, goedaardige hond, houdt van wandelen, spelen en alles ontdekken. Deze lieve pup is dol op hondenspeeltjes. Wat een ontzettend grappig, aardig en nieuwsgierig hondenmeisje!

Zij zou heel gemakkelijk als tweede hond kunnen worden geplaatst. Zij houdt van kinderen en katten, dus een gezin met katten is geen bezwaar. Momenteel woont zij bij een opvanggezin met dertig huisdieren…! Dat is natuurlijk te vol en druk, dus wij zijn heel dringend op zoek naar een ´wat rustiger´plekje voor Rita. Wie biedt deze pup haar ultieme thuis?