Plushka

Nieuwe naam:
Geadopteerd: 25-01-2020
Nieuwe naam:
Geadopteerd: 25-01-2020 Naam: Plushka
Geslacht: Teef
Geboortejaar: 2014
Schofthoogte: 46 cm
Gewicht: 28 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: oogdruppels 2x daags 1 druppel per oog
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: goed
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: onbekend
Autorijden: perfect
MEI 2020

Het gaat goed met Pluska, ze is vrolijk, geniet van wandelingen en is ook een groot liefhebber van slapen en uitslapen. Met de roedel genoten kan ze lezen en schrijven, ze weten wat ze aan elkaar hebben en waar de grenzen liggen. Naar de katten taalt ze niet. Eigenlijk is het een probleemloze hond. Als ze blaft is dat van blijdschap, het is meer keffen. Plushka wandelt alleen aan de riem, loopt niet los en ik heb de indruk dat ze daar zelf helemaal geen moeite mee heeft.
Met één lange wandeling per dag en de rest korte uitlaatbeurten is ze helemaal tevreden.


Plushka, een vertederend hondenmeisje met een dartel drafje.

We denken dat Plushka als huishond op straat is gezet toen bleek dat ze geen rashond was. Bijna een jaar leefde ze op een fabrieksterrein waar ze af en toe te eten kreeg van een bewaker. De fabriek werd verkocht, de bewaker ging met pensioen en Plushka belandde weer op straat.

Plushka, altijd vriendelijk naar mensen, wist niet goed zelfstandig te overleven en vertrouwde helaas iedereen. Op een dag werd ze vergiftigd door hondenjagers. Ze is voor dood achtergelaten. Gelukkig opgemerkt door een vrijwilligster en succesvol behandeld door een dierenarts. In december 2017 is ze in een privé asiel geplaatst.

En eindelijk na lang wachten mocht ze als fosterhond naar Nederland. Plushka blijkt een aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Als ze maar bij het baasje is, is ze blij. Ze wandelt en snuffelt graag. Ze loopt keurig netjes mee aan de lijn, trekt totaal niet. Naast je liggen vindt ze heerlijk, ze houdt van knuffelen. Plushka is één brok liefde. Als je rustige, trouwe en liefdevolle metgezel zoekt dan is Plushka echt een lot uit de loterij.

Heeft u vragen? Stuur een bericht of mail naar mymartinnederland@gmail.com. Indien gewenst brengen wij u dan in contact met het fostergezin(omgeving Gouda)zodat u de meest actuele informatie over deze mooie rushond vrijblijvend kunt bespreken.


Plushka is een aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Ze zou uren naast het baasje willen wandelen, gewoon omdat ze graag bij het baasje in de buurt wil zijn. Ze loopt netjes mee en aan de lijn en snuffelt graag. Voor hondenspeeltjes heeft ze geen belangstelling: het baasje is voor haar veel belangrijker. Als u een rustige, trouwe en liefdevolle metgezel zoekt dan is Plushka echt een lot uit de loterij. Ze past bij een gezin, maar ook bij iemand die het prettig vindt om rustige lange wandelingen te maken.

Van Pushka’s verleden weten we niets, maar we vermoeden dat ze ooit een huishond is geweest. Ze is in een erbarmelijke staat gevonden; ze was vergiftigd door hondenjagers. Een vrijwilligster heeft haar naar een dierenarts gebracht en daar is ze succesvol behandeld voor de infecties en darmproblemen die ze tijdens het zwerven heeft opgelopen. In december 2017 is ze in een privé asiel geplaatst. Daar wacht deze bijzondere dame zwart met een witte borst en witte vlek bij haar nek op haar veilige mandje.