Ongeloof! (12-2018)

Update Januari 2019

Een dag met een zwart randje. Op deze dag komt het bericht binnen dat Zlata4 niet meer mag vliegen. Op 8 februari zal zij niet mee komen naar NL.
Te ziek, te verzwakt. Een reis naar NL, met alle goede bedoelingen van dien, zal niet goed voor Zlata zijn.

Ze verblijft momenteel in een speciaal verblijf, stro op de grond, lekker warm, niet meer in een koud rothok. Daar krijgt ze haar verzorging. Het heeft niet zo mogen zijn.

Lieve Zlata4, je was meer dan welkom in NL, maar om jou nu nog te gaan verplaatsen nu je je zieker en zieker voelt, gaan we jou niet aandoen. In Moscow blijven ze jou liefdevol verzorgen. [wordt vervolgd…..]


December 2018

Zlata 4Ongeloof! Soms verlopen dingen niet zoals je had verwacht, zoals in het geval van Zlata4. Jaren staat ze op onze website en plots kwam in november 2018 een interesse bericht voor haar!
Ongeloof! Juist in de zelfde periode kreeg MyMartin namelijk het bericht vanuit Moscow dat Zlata4 ziek is. Diagnose: suikerziekte. De hond kan hier blind van worden.

Eenmaal als rushond op de website van MyMartin beland ‘garanderen’ wij de rushond blijvende medische verzorging. Uiteraard kunnen wij dit enkel garanderen met behulp van donaties. In het geval van Zlata gaan wij een stapje verder. Naast de medische verzorging die zij nu in Moscow krijgt in haar huidige asiel, halen wij haar in februari 2019 naar Nederland toe.

In een ervaren foster gezin krijgt zij alle benodigde (medische) verzorging, een warme mand met dik kussen, goed voedsel en vooral ook liefdevolle knuffels.

Na februari 2019 volgen er updates.