Mila

APRIL 2022

Mijn allerliefste Mila is vanmiddag ingeslapen. Een bijzonder, slim, vrolijk, grappig en lief meisje. Ze ging vandaag plotseling in rap tempo achteruit. Ze is 14 jaar geworden. Het gemis is verschrikkelijk…

OKTOBER 2018
Mila

Een jaar geleden op deze dag ging Mila met mij mee naar huis. Al een jaar hobbel ik achter dit lieve hondenkontje aan. Door weer en wind gaan we samen overal naartoe. Het bos, de polder, het strand en de stadsjungle. Met het openbaar vervoer, de auto en op de fiets. Naar de vaste (honden)vrienden en vele fosterhonden vrienden.
Alsof het nooit anders is geweest…

Mila, te geweldig, te lief, te makkelijk, te heerlijk.
Mila is door familieomstandigheden beschikbaar voor adoptie.

Mila, lovende woorden schieten te kort om dit rushondje te omschrijven. Mila logeert momenteel bij een fostergezin van MyMartin. Het fostergezin geniet in hoofdletters van dit Russische meisje. Ze eet met smaak haar bakje vlees leeg, ligt de hele dag heerlijk te slapen en als het moment van wandelen aanbreekt is ze heerlijk enthousiast en loopt los mee.

Ze kan met katten en momenteel leeft ze in een roedel met vijf grote herdershonden.

Wat zoeken we voor Mila?
Mila gunnen we een plekje bij een oudere dame/heer die het heerlijk vindt om een hondje naast zich te hebben. Samen op de bank, samen tv kijken, eventueel samen in de auto op pad, kortom, genieten van elkaars aanwezigheid. Mila is heel baasgericht, is totaal niet moeilijk, het is echt een fantastisch hondje waar iemand heel blij van gaat worden.

Bent u op zoek naar een super lief hondje om overal mee naar toe te nemen, zoekt u een hondje om echt van te genieten? Schuif snel aan in de rij en stelt u zich voor via het adoptie aanvraag formulier.