Kora

JANUARI 2015

Hoi iedereen van MyMartin,
Hierbij (eindelijk) eens update over Charlie (voorheen Darly) en Kora.
Het gaat super. Ze zijn helemaal op elkaar ingespeeld en genieten van elke minuut van de dag. Ondertussen zijn de honden en de twee katten die we al hadden ook aan elkaar gewend en kunnen de katten ook weer gewoon rondlopen in de woonkamer. Dat heeft wel even geduurd, hoor! Ook zijn de honden aan de geiten en de kippen gewend. Overdag zijn de honden buiten en bewaken ze het erf. Spelen doen ze graag samen in de schapenwei (de schapen zijn er in de winter niet, dat zijn zomergasten).

Charlie vindt het vaak makkelijker om op een andere hond af te gaan en is wat wantrouwend naar onbekende mensen, Kora vindt mensen (& kinderen) juist makkelijker en houdt ze liever wat afstand van een onbekende hond. Zo houden ze elkaar mooi in evenwicht. Beide zijn heerlijk vrolijk en hebben ze samen als grootste hobby samen spelen (en daarna samen slapen). Water vinden ze ook allebei leuk, zelf als het niet warm is kan dat nog prima 🙂
Ik heb nog een sneeuwfilmpjes (van gisteren) toegevoegd.
Leuk voor de vrijwilligers in Rusland, toch?!

APRIL 2014

Het gaat best goed. De honden lopen zorgeloos rond in onze omgaasde tuin. Kora vindt het erg leuk om naar de kippen en geiten te kijken, Charlie (voorheen Darley) ligt graag rustig maar is wel waaks.
Het is een mooi stel samen, Kora is erg op mensen gericht en heel makkelijk in de omgang, ze wil het graag goed doen, Charlie heeft het iets moeilijker, maar dat heeft gewoon tijd nodig volgens mij.
De meeste foto’s heb ik vandaag gemaakt, behalve die van het (Heerder) strand, dat was afgelopen zondag.

De laatste foto’s zijn Kora en Charlie lekker aan het stoeien! Vrijwilligers: Heel erg bedankt Spasiba voor jullie goede werk!

 


 

Deze mooie hondendame heet Kora

Kora is is een heel vriendelijk en zachtaardig meisje dat dol is op mensen en graag bij hen is. Het is een allemansvriend(in) – zowel naar mensen als ook naar honden toe. Zij heeft totaal geen agressie. Haar hobby´s zijn o.a. wandelen, rennen en spelen met andere honden.

Haar gedrag naar katten toe is onbekend. Kora wil heel graag een echt thuis en een echte baas. Zij kan in een gezin met kinderen (vanaf ongeveer tien jaar oud) worden geplaatst.

Kora heeft de allerbeste baas nodig die haar liefdevol verzorgt. Zij zal een grote vriendin voor het hele gezin zijn. Zij zoekt veel toenadering naar mensen toe en ´communiceert´ graag.

Wie laat de grootste wens van Kora in vervulling gaan door van haar een huishond te maken in plaats van een asielhond….?