Katinka

KOMT HIER HET GELUKKIGE VERHAAL VAN KATINKA ?

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartin@mymartin.eu om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien. Alvast enorm veel dank.
Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

I.v.m. uw privacy brengen we personen altijd onherkenbaar in beeld en snijden we foto’s en video’s bij op de website.

Lieve mooie Katinka
Daar zit je dan, 10 lentes jong. Niemand wilde je meer in Moskou. Waarom?? Dat was voor ons de grote vraag. In je mooie reistas kwam je op 1 maart aan in Amsterdam.

Het foster gezin was meteen verliefd op je. Je logeert nu tussen andere mini hondjes en grotere honden en wat doe je dit goed. Je rilt af en toe dus je krijgt de meest leuke jasjes aan. Fotogeniek ben je! Voor een foster gezin die normaal grotere honden heeft, is het 100% genieten van lieve Katinka.

Momenteel zetten we Katinka echter nog niet in het zonnetje. Het lijkt of ze last heeft van haar rechter voorpootje. Daarnaast is onze Katinka nog niet 100% zindelijk. Nu zijn zelfs de mini keuteltjes van Katinka ‘super schattig’ maar het is toch iets wat niet hoort.

We geven Katinka de tijd om even bij te komen; te laten zien wie ze echt is. We zetten haar op onze website omdat we heel trots op haar zijn. We willen iedereen laten zien wie Katinka is.

Katinka zit nu ontzettend goed, het gezin is elke dag thuis, ze is amper tot nooit alleen thuis. Katinka krijgt de rust om te herstellen met haar voorpootje en we trainen ondertussen verder op haar zindelijkheid.