Jerry

SEPTEMBER 2014
JANUARI 2014

Jerry (Sifra) begint al een beetje te wennen aan ons. Ze begint al te ontspannen na de wandelingetjes. Al beleeft ze ongewild heel wat avonturen. De eerste dag sprong ze spontaan in het slootje achter ons huis terwijl ze wat wilde drinken. Ze viel prompt voorover zo in de sloot. Vandaag ging ze uit haar dak met Sem (Martin 3). Zo erg dat ze niet zag dat er een sloot lag achter de rietpluimen. Daarop plofte ze weer prompt in het water. Ze was heel verbaasd, maar ging vervolgens energiek door met spelen. Wat een lol hebben die twee samen. Een goede match!

Jerry is een heel vriendelijke jongedame, houdt van andere honden en van mensen en´communiceert´ veel. Zij is geheel niet agressief, het is een echte dame die overigens een speciale voorkeur voor heren/reuen heeft. Zij is een beminnelijke, zachtaardige en slimme hond.

Haar vacht heeft een mooie roodachtige kleur. Jerry loopt goed aan de lijn, houdt ervan bij mensen te zijn, in een team. Zij kan als tweede hond bij iemand worden geplaatst.

Jerry is a young and very friendly dog. She likes dogs and people very much, very communicative dog. She is not an aggressive dog. She is a lady and prefers especially male dogs. She is a kind, gentle and clever dog. Her fur has a beautiful color of red. She is very good on the leash, likes to be with people, she likes to be in the team. She can be a second dog in a family.