Hati, winter 2016 -deel 2- (07-2017)

Winter 2016 (twee jaar later!!!)

Traditiegetrouw gaat Katya ook deze winter met de Kerst naar haar familie. Weer met de trein en tijdens het voeren tijdens de overstaptijd ziet ze tot haar grote schrik, ongeloof én verdriet kleine Hati rondlopen.

HatiWat was er gebeurd, hoe kon dit? Het blijkt dat door een vreselijk groot misverstand Hati uit het asiel is gegooid en ze moest weer zwerven over straat. Hati is terug gegaan naar de plek die ze al kende: het station. Gelukkig voor Hati (dankzij dat engeltje op haar schoudertjes) was dit de plek waar onze vrijwilligster slechts één keer per jaar het station passeert en de zwerfhonden voert.

Katya werd gek van radeloosheid toen ze Hati opnieuw zag op die winterdag in december 2016. Deze lieve kleine hond die weer bij het station rondliep, opnieuw een zwerfhond geworden!

HatiWe kunnen enkel raden hoe die periode voor haar is geweest. Gelukkig was ze wel gesteriliseerd in het asiel. Hati moest overleven. Mede omdat ze veel last had van haar voorpootjes stond ze vaker op haar achterpootjes. En slimme Hati had het snel door, passerende mensen naar de trein vonden het schattig dat een klein hondje haar ‘kunstjes’ liet zien. Bizar, door je handicap krijg je eten toegegooid, een stuk brood, stuk appel. Maar Hati overleefde, paste zich aan.

Deze keer vertrouwde onze vrijwilligster Hati niet meer toe aan het plaatselijk asiel maar besloot ze om Hati mee retour te nemen naar Moskou. Hati verbleef bij onze vrijwilligster en draaide mee in het huishouden.