Hati, deel 4 (07-2017)

JUNI 2017

In overleg met de dierenarts is het traject gestart voor een prothese voor haar linker voorpootje. Dit is mogelijk dankzij uw donaties. Het traject van de prothese is nog maar net begonnen. De hoop is nu, wanneer ze echt loopt op haar prothese, dat haar rug en andere voorpoot zoveel rust geeft dat verdere hulp via de dierenarts niet meer nodig is. Momenteel kunnen we daar enkel nog naar raden. Het dragen van de prothese gaat natuurlijk niet vanzelf. Hati moet daar nog aan wennen. Momenteel zijn we nog bezig met de poot aanraken met de prothese en dat haar vaste verzorgster aan haar ‘stompje’ mag zitten. Vanaf hier gaan we stapsgewijs verder.

Er is een kansje dat ze een brace nodig heeft voor haar rechter voorpoot. Ze zakt nu door haar enkel maar dat zou beter moeten gaan zodra ze haar prothese gaat gebruiken. Ideaal zou zijn om zo min mogelijk aanpassingen te dragen. Dus daar gaan we nu voor!

En ondertussen??? Hati geniet van het leven, wat een sterke dame! Binnen in huis bij het fostergezin loopt ze gewoon op drie pootjes,  springt op de bank en het bed en loopt rond in de tuin.

Hati is een enig, gezellig en blij rushondje dat na alle ellende een gouden mandje verdient waar ze op een grote berg kussens heerlijk zichzelf mag zijn. Op stenen loopt ze slecht, zonder hulpmiddelen is dit voor haar bijna niet te doen. Maar niet getreurd: Hati is sinds kort in het bezit van haar eigen kinderbuggy.

Als een Russische dame laat ze zich rondrijden. Maar het blijft opletten met deze brokkenpiloot: zodra ze gras of een andere hond ziet, springt ze pardoes de buggy uit. Dat is in haar geval helemaal niet handig dus het blijft ook nog ’s opletten met deze dame die niet van ophouden weet 🙂

Hati is vooral een heel lief en aanhankelijk hondje. Zit graag op schoot en is dol op andere honden en katten. Met alle honden is ze heel slim en sociaal. Met katten kan Hati ook heel goed, enkel in haar enthousiasme heeft ze niet altijd door of let ze er niet op of de kat háár ook net zo leuk vindt….. Al wordt die inschatting al steeds beter.

Hati, een echt dametje die dol is op kussentjes (hoe meer hoe beter) en met lef de mand van de grote hond in huis in beslag neemt en er nog mee wegkomt ook. Kortom, ze is zeer sociaal, slim en ze speelt graag. Buiten vind ze het heerlijk om te rennen en om te spelen en thuis gaat ze op haar berg kussens liggen of, nog beter, op je schoot liggen slapen.

Lieve kleine Hati: stoere hond, dappere dame, onze heldin: we blijven je volgen. Een update kunt u verwachten over enkele weken.

Mocht u nu al interesse hebben in dit lieve kleine hondje, neemt u dan contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met het fostergezin.

Lieve adoptanten, geïnteresseerden, sympathisanten: bovenstaand verhaal en de mogelijkheden voor in dit geval rushondje Hati is enkel mogelijk dankzij uw steun en donaties. * Wij kunnen u daar niet genoeg voor bedanken *