Grusha

MAART 2017

Onze jarige job Grusha alweer drie jaar en nog steeds een heerlijke puber!!

Grusha

DECEMBER 2016

Ons mooie lieve meisje alweer 2 jaar en 2 dagen in ons gezin en grote vriendin van Negra.

 

Deze prachtige meid heet Grusha 2 (en is een zusje van Pusha); stelt u zich voor… 2 van deze mooie dames in uw achtertuin……

Haar geschiedenis verschilt helaas niet veel van de andere russiche honden; geboren op straat, opgepakt en naar het asiel gebracht. Grusha is (net als haar zusje Pusha) zo’n dankbaar hondje, echt een geschenk voor degeen die haar adopteert.

Houding naar volwassenen: prima, ze is zo graag in de buurt van mensen. Ze loopt over van liefde en wil dat zo graag geven. Ze loopt netjes mee aan de riem en net als haar zusje Pusha, is zij ook geen overdreven actieve hond. Gewoon een lekkere gezelschapshond!

Houding naar kinderen: Grusha kan heel goed met wat oudere kinderen – ze is zelf nog een puppie – ze is speels en zachtaardig en vindt alles en iedereen leuk!

Houding naar andere honden: Grusha vindt andere honden geweldig; lekker spelen en rennen. Ze is vriendelijk en zoekt direct contact. Ze is heel geschikt om als tweede (of misschien wel derde) hond te worden geplaatst (misschien samen met haar zusje Pusha?). Ze is niet dominant, niet opdringerig en eigenlijk heel wijs voor haar leeftijd.

Houding naar katten: ze is geen katten gewend, maar gezien haar leeftijd zou ze met katten moeten kunnen leven. Ze staat nog zo open voor nieuwe indrukken.

Gezondheid: goed, ze is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Woonomgeving: een huis met tuin of misschien wel boerderij zou ideaal zijn, maar eigenlijk kan haar mandje overal staan als ze genoeg aandacht, liefde en beweging krijgt.

Gezinssamenstelling: Grusha past in elke samenstelling – een gezin met of zonder kinderen/ met of zonder andere honden (teef/reu maakt niet uit) en met geduld ook bij katten.

Wat een heerlijke, lieve, zachtaardige verschijning; ze is nog zo jong, ze moet de wereld nog ontdekken en wat is er dan mooier dan dit samen met een liefhebbend baasje/bazinnetje/gezin (en ’t liefst samen met haar zusje Pusha) te kunnen doen!