Gita

DECEMBER 2019

Hoi, ik heb helaas slecht nieuws. Tot mijn grote verdriet heb ik afscheid moeten nemen van Xena 😭
Na een lange tijd dokteren, was haar lichaam nu op.
Ik wil je bedanken voor het vertrouwen in mij en dat ik haar een huis mocht geven. Ze heeft mijn leven zo veel mooier gemaakt en laat een groot gat achter 💔

APRIL 2018
Xena geniet heerlijk van het zonnetje en van het verkoelende water.

Xena (Gita) Xena (Gita)

[/four-fifths]
Het Hollands landschap overkijkend, geniet Gita met volle teugen van het leven in de polder. De vier jaar in de shelter zitten erop. Het goede leven kan beginnen. Gita is een noordelijke, russische hond en flegmatiek van karakter.

Deze wolfsgrauwe dame zoekt haar mand bij sportieve, rustige mensen. Gita wil elke dag een volwaardige wandeling (een uur), want wandelen is hét hoogtepunt van haar dag. Kijk naar haar wandeltuig en ze wordt al super enthousiast. De pootjes strekken, snuffelen, muizen zoeken en dat alles samen met je baas. Water schuwt ze niet, sterker, ze kan zwemmen als een otter.

Thuis is Gita zen, rustig kroelend op de bank. Ze geniet enorm van elk moment genegenheid die ze alle asieljaren zo heeft gemist.

Mensen, kinderen, katten, andere honden, met iedereen kan Gita goed overweg. Ze is een stabiele hond. En eten doet ze trouwens ook heel graag.