Daisy

NOVEMBER 2014
MEI 2014

Haar info:
Gezondheid: klinisch gezond, gevaccineerd en gechipt. Zij is gesteriliseerd
Leeftijd: geboren in juli 2013
Schofthoogte: 50 cm
Gewicht: 16,2 kg

Ras: kruising

Gedrag naar volwassenen: perfect, niet agressief, dol op alle aandacht, genegenheid en verzorging. Zij is heel graag bij mensen.
Gedrag naar kinderen: ideaal voor een gezin met kinderen, totaal geen agressie, heeft een goed karakter: heel vriendelijk en gevoelig.

Gedrag naar andere honden: woont nu in een opvanggezin met vier andere honden (reu en teef) en een boel katten. Zij gedraagt zich erg goed naar zowel hond als kat. Houdt van wandelingen, kan als tweede hond geplaatst worden.
Gedrag naar katten: onverschillig, geen agressie, is goed met katten.

Voorkeur verblijf: doet er niet toe, zo lang er maar van haar wordt gehouden, zij gevoed wordt, uitgelaten en heel vaak geaaid. Het zou wel goed voor haar zijn om een huis met tuin te hebben omdat zij graag buiten is.

Voorkeur eigenaar: past in elk gezin, met of zonder (jonge) kinderen, honden en katten.

Geschiedenis/bijzonderheden: het gebruikelijke verhaal in Rusland: zij is op straat gevonden en heeft een tijdelijk thuis bij een vrijwilliger gekregen. Daisy is een communicatieve en vriendelijke hond die van mensen, honden en katten houdt. Zij luistert graag naar je en zal je allerbeste vriendin willen zijn.