Catherine

NOVEMBER 2018

Hierbij een fotootje van Mies (Catherine). Misschien is er nog iemand bij jullie of in Rusland die haar nog kent en het leuk vindt om haar weer te zien. Ze is samen met haar zusje Zetta naar Nederland gekomen en later is haar andere zusje Gemma ook nog gekomen. In januari wordt ze negen jaar.

JANUARI 2012
Het gaat heel goed met Mies, ze krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Vandaag hebben we Zetta en Pascha ontmoet, dat was spannend want tot nu toe was ze steeds een beetje bang voor andere honden. De zusjes leken elkaar niet meer te kennen maar Mies was ook niet bang. We zijn samen gaan wandelen en dat ging steeds beter en beter. Op het eind liep Mies heel stoer voorop met de staart in de lucht! Dat belooft veel goeds voor de toekomst in het kader van andere hondjes ontmoeten.

JANUARI 2011
Catherine is een bonk positiviteit. Geniet elke dag van de wereld alsof ze het iedere keer voor het eerst ziet. Ze heeft nog echt puppy gedrag, is gek op knuffelen en kusjes geven. Ondanks al haar energie heeft ze wel tijd om gehoorzaam te zijn, ze is erg slim en kan het goed vinden met mensen en andere honden. Ze houdt van contact met wie dan ook, heerlijk wandeling maken met de baas en genieten van alle aandacht die ze onderweg krijgt.
OKTOBER 2011
Catherine heet nu Mies, een echte Hollandse naam maar geen gebruikelijke naam voor een hond. Ze luistert naar haar nieuwe naam en voelt zich steeds een beetje vrijer. Ze is heel nieuwsgierig! Grappig om te zien dat zelfs wanneer ze bang is voor iemand, dat ze de verleiding niet kan weerstaan om toch te gaan kijken. Ze is gek op knuffelen.
Ze kan nu zelf de trap op, eerst alleen naar boven maar nu ook naar beneden.
Ze luistert heel goed en is heel lief voor de kinderen. Met mijn man gaat het ook steeds beter. Als hij haar eten geeft dan loopt ze achter hem aan. Hij kan haar nog niet de riem aandoen maar ik denk dat dit snel zal gaan lukken.

In onze straat kan ze lekker loslopen. Als we een andere hond tegenkomen rent ze snel naar huis maar soms komt ze ook weer terug naar mij.
We hebben een grote tuin waar ze als een gek rent, ze wordt steeds speelser maar weet nog niet wat te doen met een bal of een stok.
Als ze aandacht wil hebben dan komt ze met een sok of een stuk speelgoed van de kinderen aandragen. Ik wissel het dan om met haar botje, die vindt ze heerlijk.

Ik maak lange wandelingen met haar in het park, ik doe haar dan aan een lange riem zodat ze lekker vrij kan lopen. Ze gaat niet achter herten aan gelukkig!! Wel is ze gek op bosbessen, ze weet zelf hoe ze die van de struiken moet krijgen dat is zo grappig!!

Ik wens jullie het allerbeste en tot snel
Liefs van Mies