Brownie

Nieuwe naam: Angie
Geadopteerd: 31-10-2022
Naam: Brownie
Geslacht: Teef
Geboortejaar: juli 2021
Schofthoogte: 55 cm
Gewicht: 20 kg
Ras: kruising
Gesteriliseerd: ja
Gezondheid: goed
Houding tov volwassenen: goed
Houding tov kinderen: goed
Houding tov teefjes: goed
Houding tov reutjes: goed
Houding tov katten: goed
Autorijden: goed
KOMT HIER EEN GELUKKIG VERHAAL ?

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartin@mymartin.eu om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien.

Alvast enorm veel dank. Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

Brownie; haar staart kwispelt overuren, altijd in een vrolijke bui.

Brownie is het knappe zusje van Bobby (reeds geadopteerd). Haar karakter is zachtaardig, aanhankelijk, nieuwsgierig, leergierig en een tikkeltje bescheiden. Loopt goed aan de riem, autorijden geen probleem. 

Brownie werd van de straat gered. Samen met andere honden leefde ze naast een scholengemeenschap. Een team van vrijwilligers heeft zich ingezet en haar opgevangen zodat ze nu de reis naar België kon maken. 

Brownie kan een paar uurtjes alleen zijn (is nu met aanwezigheid van vier andere honden). In het begin is ze iets verlegen, maar al snel komt ze contact met je maken, knuffels halen. Ze geeft pootjes als je stopt met aaien waarmee ze wil zeggen:  “toe, ga door…”.

Haar hobby’s zijn snuffelen, spelen, ze maakt je aan het lachen met haar “grappige lompheid” en heel belangrijk eten mmm, dol op hondensnacks!

Wij zoeken voor Brownie een familie die begrijpt dat deze jongedame nog wel iets aan tijd nodig heeft om te wennen. Haar nieuwe baasje is natuurlijk lief, rustig, geduldig. U begrijpt dat het een geweldige hond gaat worden mits zij de kans krijgt op haar eigen tempo te mogen wennen. Wij vermoeden dat een te druk gezin niet de beste plek voor haar is.

Een afgesloten tuin, waar ze kan sprinten is zeker een pluspunt of als u vaker naar een omheind losloopgebied kunt gaan, zal Brownie ná gewenning zeker ook dolgraag willen spelen met de aldaar aanwezige honden. 

Brownie is gek op eten dus goed te trainen. Ze zou het leuk vinden om met haar baasje aan de slag te gaan, bijvoorbeeld een hondencursus of hobbymatig speuren.