Betsie

KOMT HIER HET GELUKKIGE VERHAAL VAN BETSIE ?

De vrijwilligers uit Rusland zijn erg dankbaar voor de adopties en zijn natuurlijk erg blij met alle updates uit Nederland waarin ‘hun’ dieren in de nieuwe thuis en omgeving te zien zijn.

Het zou geweldig zijn om de Russische vrijwilligers het resultaat van hun vele werk te laten zien.

Wij willen u vragen alstublieft foto’s of video’s te mailen naar mymartin@mymartin.eu om de vrijwilligers uit Rusland hun gelukkige rushonden te laten zien. Alvast enorm veel dank.
Voor ons teamwerk is dit heel erg belangrijk.

I.v.m. uw privacy kunnen we u onherkenbaar in beeld brengen en/of video’s en foto’s bijsnijden. Vermeld het er dan even bij aub.

Betsie: onze kleine Koningin, dol op aandacht, knuffels en bij je zijn; mag ze jouw hart stelen ?

Betsie in Rusland
Betsie liep als puppie van ongeveer twee maanden samen met haar drie zussen door de straten van Mtsensk regio Orjol, Rusland. Gelukkig voor o.a. Betsie werden ze opgevangen in een Russisch opvangcentrum voor zwerfhonden. Daar heeft heeft ze negen maanden doorgebracht. Ze heeft daar geleerd om met veel honden en katten samen te leven. Dit gaf nooit problemen. Omdat het opvangcentrum werd opgeheven zijn de honden vervoerd naar Nederland.

Betsie in NL / omgeving Valkenswaard
Betsie is een vrolijk, grappig en speels teefje geboren in december 2018. Ze wil graag aangehaald worden en zal snel op je afkomen. Het is een hond die absoluut goed met andere honden kan samenleven. In het begin wat verlegen maar binnen een paar uurtjes loopt ze al vrij rond. Betsie is niet bang voor grotere honden en als deze op een gegeven moment te druk zijn, zal ze dit ook laten merken.
Betsie kan absoluut als tweede of derde hond geplaatst worden.

Katten zijn voor Betsie ook geen probleem. In haar ogen zijn het leuke beestjes om mee te spelen. Een stabiele kat die niet bang is om van zich af te slaan zou zeker helpen om het enthousiasme van Betsie wat te temperen.

Kleine kinderen lopen momenteel niet rond in het gezin, maar wij vermoeden dat Betsie hier heel goed mee overweg kan. Zij is vooralsnog niet waaks en begroet iedereen (man of vrouw) open en vrij.

Betsie verblijft niet graag in een bench. De reden kennen wij niet, maar ze wordt dan ontzettend onrustig. Ze verblijft los in huis en dit gaat heel goed. Ze sloopt niks. Betsie kent nog vrij weinig commando’s. Ze is puppy: impulsief, absoluut op de baas gericht. Tijdens het wandelen kijkt ze haar oogjes uit, snuffelt heerlijk aan de bladeren. Ze loopt nog wat zig zaggend heen en weer maar het is nu nog allemaal wat nieuw. Autoverkeer en geluiden van bv een bladblazer reageert ze niet op.

Betsie is nog niet gesteriliseerd. Dit zal zo snel mogelijk gebeuren op kosten van MyMartin.

Betsie woont haar hele leventje al tussen honden en katten in. Het wennen bij een gezin met reeds een hond aanwezig, zal voor haar waarschijnlijk het makkelijkste zijn. Anderzijds is Betsie ontzettend op haar mens gericht, dus mocht u veel thuis zijn en zal Betsie niet veel alleen hoeven te zijn, dan zal Betsie absoluut goed kunnen wennen.