Berty

BERTY IS GEADOPTEERD

 

Berty heeft het erg zwaar in het asiel. We zoeken daarom met spoed een veilig thuis voor haar.

In het verleden is ze een huishond geweest. We weten niet wat er gebeurd is maar op een dag werd ze gevonden door een vrijwilliger en naar het asiel gebracht. We hebben gezocht naar haar woning en eigenaren maar we zijn er niet in geslaagd ze te vinden.

Gezondheid: Berty is gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Houding tov volwassenen: Berty is erg zachtaardig en vriendelijk. Erg open naar mensen en een beetje verlegen. Ze kent geen dominantie en is niet opdringerig. Loopt netjes aan de lijn.

Houding tov kinderen: Berty is geschikt als gezinshond voor families met kinderen. Kijk maar eens hoe ze opvrolijkt in gezelschap van kinderen.

Houding tov andere honden: In het asiel leeft ze met twee andere honden in een hok. Het gaat er niet altijd vredelievend aan toe. Er wordt wel eens gevochten en arme Berty is het mikpunt. Als er gevochten wordt probeert ze het uit de weg te gaan. Ze zet het gevecht zeker niet voort.

Houding tov katten: Onbekend.

Kan goed alleen zijn: goed

Voorkeur woonomgeving: geen voorkeur. Ze gedraagt zich binnenshuis perfect, ze maakt niets stuk, blaft niet onnodig en is zindelijk.

Voorkeur adoptanten: geen voorkeur

De adoptiebijdrage voor Berty is 350,00 euro. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke en mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. Dit is inclusief de reis van Moskou naar Nederland en de bijdrage voor de verplichte veterinaire controle.

This white angel named Berty
Berty is around 3 years old. Very good for the family with kids!
In her past Berty was a domestic pet. We dont know what happened, but she stayed outside and once came to the shelter. Our volunteer brought her to the shelter. We searched her previouse home but unfortunately there is no luck.
Berty is a very tender and kind dog. Very opened to people but a little bit shy.
She adores kids and calm walkings.
Not dominance, not intrusive. Good on the leash.
In the shelter she lives with other dogs and some of them hurt her, she stays apart and never wants to continue any fights.
We do urgently looking for her a good home! She perfecty stays inside, nothing spoil, not barking, make all her toilets outside. Good driving in a car.
Her behaviour with cats is unknown.
Neutured. Vaccinated by her age. Chipped.
Look at her eyes!
She deserves to become a domestic pet and become your good friend!

Look at her pictures!

She smiles when she is with kids!