Maakt uw hart een sprong bij een bepaalde hond en wilt u deze adopteren? Stuur ons dan een bericht met uw keuze of stuur vrijblijvend de adoptie-aanvraag in. Zodra wij het ingevulde formulier van u hebben ontvangen, nemen we contact met u op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek.
Aan de hand van het formulier en het gesprek wordt een definitieve beslissing genomen over de adoptie van uw Rushond. Zodra deze van beide kanten positief is, vragen wij u om de adoptiebijdrage van EUR 375,00 aan ons over te maken. Voor dit bedrag heeft u een prachtige, lieve, unieke mooie hond die ook nog eens gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd is. De reis van Moskou naar Nederland en kosten voor alle controles zitten ook in deze bijdrage.

Na ontvangst van het adoptiebedrag gaan wij hard aan het werk om uw hond zo snel mogelijk een enkele reis “liefhebbend thuis” te geven. In verband met de kosten gaan wij het transport per gereserveerde groep van 16-18 honden plannen. Bovendien moeten natuurlijk alle vaccinaties en documenten in orde worden gemaakt. Als uw hond definitief is gereserveerd duurt het ongeveer 4-6 weken voordat uw hond hier is.

U ontvangt van ons ruim van te voren een email met de datum van aankomst, tijd en adres waar u wordt verwacht. In deze mail staan ook specifieke instructies omtrent halsband, tuig en lijnen voor de hond.  We verwachten dat u zelf aanwezig bent om uw hond op te halen.

Bij aankomst van de dieren is een team van MyMartin aanwezig om de hond aan u over te dragen. Het team van MyMartin heeft twee adoptiecontracten bij zich, waarop het chipnummer van uw huisdier is ingevuld en een contract voor u en onze administratie wordt ondertekend.

Lees HIER alvast onze veiligheidsinstructies.

Heeft u verder nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op!

We helpen u graag!

MyMartin logo